Saturday, 10 October 2009

SeLamat Hari Raya AidilFitri..Ragam Salamqiswah

Assalammualaikumm....
Apa khabar semua.. Terima Kasih sebab sudi lawat Blog Salamqiswah.. blog ni jarang update atas sebab2 yang tak dapat dielakkan.. Tapi masih ada juga yang sudi melawat teratak kami ni..
salamqiswah ingin mengucapkan selamat hari raya kepada semua yang mengenali salamqiswah.. kami dapat banyak duit raya.. semua bagi duit raya kat salamqiswah.. seronok.. dapat baju baru, kasut baru, tudung baru. kopiah baru sume baru.. kami suka raya.. kat bawah ni salamqiswah nak kongsi gambar dengan semua pelawat Blog salamqiswah.. semoga terhibur yea... salamqiswah sayang semua..!!!


Card Ucapan untuk semua pengunjung Blog..


Ni Qiswah Tepi rumah Mak ( Mak Abah) kat kg..


dah habis cuti raya la.. kena pergi sekolah jumpa kawan2.. seronok.. tapi kat atas 2 gambar lama.. gambar terbaru kelas Anis kakak tak jumpa cari la.. dalam laptop ni banyak sangat gambar..


Gambar ni bukan celebrate party, saja suka2.. kakak belikan.. hari lahir salamqiswah jatuh bulan puasa.. bulan puasa tak boleh wat sambutan .. Hormati Bulan Puasa..


Madeena pun pakai mask.. Cute la madeena.. kami la kumpulan SuperHero yang akan meneruskan Misi Dakwah, Jihad untuk agama..


Madeena terbaring atas katil, kepenatan.. masa ni salamqiswah dan family gi kelantan, raya kat kelantan jumpa sedara2 belah abah.. bermalam kat Sutera Inn..



Masa ni qiswah dalam kete.. qiswah ttp hidung bukan sbb busuk tau.. qiswah nak cuba2 pakai purdah macam2 kakak2 dan umi qiswah.. cantik tak ?? kakak kata mata qiswah sepet..



qiswah dan madeena.. masa ni pun dalam perjalanan ke kelantan.. bosan sangat.. kelantan jauh..
sebelum sampai ke kelantan singgah kat Gua Musang Hantar Achik kat pondok dia..

Madeena.. Gambar ni ditangkap masa Open House kat umah Salamqiswah.. sedap makan Sate & Nasi Arab.. Salamqiswah makan banyak Sate.. Sampai buncit Perut..Salamqiswah lupa la nak jemput Semua..Hi..Hi.. = )

ni Gambar Masa Raya kat Kg juga.. yang 2 madeena, Kak Aina dan Qiswah. kak Aina Kakak Salamqiswah yang ke 2.. kakak yang pertama k.long Husna Seorang Blogger juga. gambar kak long x derk kat sini.. gambar kak long masa raya banyak yang tak pakai purdah.. jadi tak boleh letak dalam Blog..
Okey la 2 jer yang dapat salamqiswah ceritakan.. Salah Silap Mohon Dimaafkan.. Duit Raya Jangan Dilupakan.. He..He.. = D....
Sayang Semua
Daripada:-
  • Imam Izzuddin Abdussalam ( salam)
  • Qiswah Syaheedah Az-zahrah ( Qiswah)
  • Madeena Munawwarrah ( Adeen )








1 comment:

IBU HAYATI said...

Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan >MBAH KABOIRENG< dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi >MBAH KABOIRENG< dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan >MBAH KABOIRENG< meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan >MBAH KABOIRENG< kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik >MBAH KABOIRENG< sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja >MBAH KABOIRENG< DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI















Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan >MBAH KABOIRENG< dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi >MBAH KABOIRENG< dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan >MBAH KABOIRENG< meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan >MBAH KABOIRENG< kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik >MBAH KABOIRENG< sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja >MBAH KABOIRENG< DI 085_260_482_111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI